Καλώς ήρθατε στο blog του συλλόγου μας…!

Επισκεψιμότητα

Άκου το: "Θέλω γιάφανος να γίνω "

Κυριακή 17 Μαρτίου 2013

Μια ξεχωριστή «Ελληνική Παραδοσιακή Αποκριά»…


Μια υπέροχη βραδιά πέρασαν όσοι βρέθηκαν χθες στην πρώτη χοροεσπερίδα του συλλόγου γονέων και κηδεμόνων σχολείου μας. Το θέμα της ήταν η «Ελληνική Παραδοσιακή Αποκριά» και τα παιδιά έδωσαν το καλύτερό τους εαυτό. 

Το νέο Δ.Σ. του συλλόγου γονέων, μετά από συναίνεση των μελών – είχαν καιρό πριν μοιραστεί σχετικές δηλώσεις συμμετοχής στους γονείς – αποφάσισε να διοργανώσει τη βραδιά αυτή, σε συνεργασία με τους καθηγητές του σχολείου μας και βέβαια με τα παιδιά μας. 

Κατά τη διάρκεια της χοροεσπερίδας, παρουσιάστηκαν παραδοσιακά έθιμα όπως, το γαϊτανάκι, ο κρεμασμένος χαλβάς, το πώς το τρίβουν το πιπέρι, ο γάμος του Χαραλάμπη, αλλά και παραδοσιακοί θρακιώτικοι χοροί. Δεν θα μπορούσε βέβαια να λείπει από τη βραδιά η Salsa κι ας προέρχεται από λατινόφωνες χώρες. 

Επίσης παρουσιάστηκαν αποσπάσματα από τις δύο καινούργιες κινηματογραφικές παραγωγές του σχολείου μας, τον «Διάφανο» και τα «Επαγγελματικά… μυστικά», καθώς και το video clip του τραγουδιού «θέλω διάφανος να γίνω».

Ο κόσμος ενθουσιασμένος καταχειροκρότησε τα παιδιά !

Αξίζουν θερμά συγχαρητήρια στα παιδιά μας, όπως βέβαια και οι καθηγητές κα. Ελένη Σιδηροπούλου, κα. Ερασμία Αζέλη, κα. Στέλλα Κεραμιτσή, κ. Αθανάσιο Φιλιππίδη, οι οποίοι συντόνισαν το πρόγραμμα. Πολλές ευχαριστίες επίσης στον δ/ντη του σχολείου μας τον κ. Ευάγγελο Κανίδη και στον υποδ/ντη κ. Στέφανο Ζουπίδη, όπως και στον σύλλογο των καθηγητών, για την όλη συμπαράστασή τους.

Ξεχωριστά συγχαρητήρια αξίζουν  οι παρουσιαστές της βραδιάς, οι μαθητές Κωνσταντίνα Καραθανάση και Βασίλης Τσερτσίδης για την υπέροχη παρουσίαση του προγράμματος.
 
Και του χρόνου!
Καλή Σαρακοστή σε όλους!































1 σχόλιο:

  1. Ηταν απο τις καλύτερες βραδιες που περάσαμε!!!
    Πολλά συγχαρητήρια σε όλους σας.
    Για πρώτη φορα δεν βαρεθημακε σε χοροεσπερίδα!!!

    και του χρόνου

    ΑπάντησηΔιαγραφή

Τα σχόλιά σας...