Καλώς ήρθατε στο blog του συλλόγου μας…!

Επισκεψιμότητα

Άκου το: "Θέλω γιάφανος να γίνω "

Τρίτη 11 Οκτωβρίου 2011

Ξεκίνησε το φεστιβαλικό ταξίδι της η νέα ταινία…


Ένα ταξίδι όχι τριών λεπτών αλλά πολλών στάσεων στην Ελλάδα και στο εξωτερικό πρόκειται να κάνει η ταινία του γυμνασίου μας  «Ένα ταξίδι τριών λεπτών». 

Το ραδιοφωνικό και κινηματογραφικό παραμύθι της περσινής  περιβαλλοντικής ομάδας, ξεκίνησε ήδη το ταξίδι της στα φεστιβάλ ταινιών μικρού μήκους της χώρας μας, αρχής γενομένης από την 11η Camera Zizanio που διεξάγεται παράλληλα με το 14ο Διεθνές Φεστιβάλ Κινηματογράφου Ολυμπίας για Παιδιά και Νέους από τις 2 ως τις 10 Δεκεμβρίου 2011  στον Πύργο της Ηλείας.

Μια μικρή διόρθωση: η ταινία σας «Ένα ταξίδι τριών λεπτών» συμμετέχει στην 
Θα ακολουθήσει η συμμετοχή της ταινίας στο ArtFools Video Festival 2012 της Λάρισας και σε δύο τουλάχιστον διεθνή φεστιβάλ. Στο Λονδίνο ( όπου θα προβληθεί με αγγλικούς υπότιτλους) και στο Σαν Ρέμο (με ιταλικούς υπότιτλους).

Για τις ανάγκες των φεστιβάλ η ταινία επεξεργάστηκε ξανά και σμικρύνθηκε στα 10 λεπτά από τα 30 που ήταν αρχικά. 


Καλό ταξίδι και πολλές πολλές επιτυχίες...!







3 σχόλια:

  1. Μια μικρή διόρθωση: η ταινία σας «Ένα ταξίδι τριών λεπτών» συμμετέχει στην 11η Camera Zizanio που διεξάγεται παράλληλα με το 14ο Διεθνές Φεστιβάλ Κινηματογράφου Ολυμπίας για Παιδιά και Νέους από τις 2 ως τις 10 Δεκεμβρίου 2011

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  2. και απο ποτε θα εχουν απο ενα αντιγραφο της ταινιας τα παιδια που επεξαν σε αυτην;;;;; θα χαιρομουνα να μου δινατε μια απαντιση γιατι περιμενω εδω και μηνες για αυτην ταινια....

    ΑπάντησηΔιαγραφή

Τα σχόλιά σας...