Καλώς ήρθατε στο blog του συλλόγου μας…!

Επισκεψιμότητα

Άκου το: "Θέλω γιάφανος να γίνω "

Παρασκευή 30 Νοεμβρίου 2012

Το ντοκιμαντέρ μας στο camera zizanio…



Η Camera Zizanio πιστή στο ραντεβού του Δεκέμβρη στον Πύργο Ηλείας, υποδέχεται από το Σάββατο 1 Δεκεμβρίου, τις νεανικές οπτικοακουστικές δημιουργίες από την Ελλάδα και την Ευρώπη. 

Στην Camera Zizanio, γίνονται κάθε χρόνο δεκτές δημιουργίες (μικρού μήκους) παιδιών και νέων από την Ελλάδα και τις άλλες ευρωπαϊκές χώρες, που έχουν πραγματοποιηθεί είτε στο πλαίσιο σχολικών δραστηριοτήτων, είτε είναι αποτέλεσμα ατομικών ή συλλογικών πρωτοβουλιών.
Διαγωνίζονται σε τρεις ηλικιακές κατηγορίες: Α. δημιουργίες παιδιών ως 12 ετών, Β. από 13 ως 16 ετών και Γ. από 17 ως 20 ετών. 












Το σχολείο μας συμμετέχει στο camera zizanio για μια ακόμη χρονιά με το ντοκιμαντέρ Νερό, αέρας, ήλιος, γη: Πηγές ενέργειας, Πηγές ζωής, το οποίο θα προβληθεί το Σάββατο 1 Δεκεμβρίου. 

Δείτε το πρόγραμμα προβολών στην ιστοσελίδα της camera zizanio:
 http://camerazizanio.net/greek/2012-2/2765-2



Η Camera Zizanio πραγματοποιείται παράλληλα με το 15ο Διεθνούς Φεστιβάλ Κινηματογράφου Ολυμπίας για παιδιά και νέους από σήμερα Σάββατο  1  έως την Κυριακή 8 Δεκεμβρίου 2012 στον Πύργο Ηλείας και αποτελεί την κορύφωση της ετήσιας δραστηριότητάς της.
Στο Φεστιβάλ Ολυμπίας προβάλλονται επαγγελματικές ταινίες, μεγάλου και μικρού μήκους, μυθοπλασίας, ντοκιμαντέρ και κινουμένων σχεδίων, οι οποίες διαπνέονται από τις αρχές που έχουν θεσπίσει η Unicef και η Unesco για τον Κινηματογράφο για Παιδιά και Νέους.

Ελπίζουμε και ευχόμαστε κάθε επιτυχία και σ αυτή την προσπάθεια του σχολείου και των παιδιών μας…





Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου

Τα σχόλιά σας...