Καλώς ήρθατε στο blog του συλλόγου μας…!

Επισκεψιμότητα

Άκου το: "Θέλω γιάφανος να γίνω "

Τρίτη 6 Νοεμβρίου 2012

Ένα "ταξίδι"... στη Vaasa της Φινλανδίας...!


Το 1ο Γυμνάσιο Ορεστιάδας, η Περιβαλλοντική του ομάδα και ο Σύλλογος γονέων & Κηδεμόνων βρίσκονται στην ευχάριστη θέση να σας ενημερώσουν πως το επιτυχημένο ταξίδι των ταινιών μικρού μήκους που έχουν κάνει παραγωγή τα τελευταία χρόνια συνεχίζεται:


Η ταινία « Ένα ταξίδι τριών λεπτών» έλαβε μέρος στο διαγωνιστικό κομμάτι του φεστιβάλ Wildlife Vaasa Festival στην πόλη Vaasa της Φιλανδίας. Από ένα σύνολο 110 ταινιών από όλο τον κόσμο, η ταινία προκρίθηκε στην τελική δεκάδα και θα λάβει μέρος στους τελικούς που θα πραγματοποιηθούν από τις 21/11/2012 έως 25/11/2012. Την τελική λίστα των διαγωνιζομένων μπορείτε να την δείτε στη διεύθυνση: http://wildlife.vaasa.fi/index.php/en/news και βεβαία  θα σας ενημερώσουμε για την τελική κατάταξη με νέο δελτίο.
 

Υπενθυμίζουμε πως η ταινία απέσπασε Ειδική Διάκριση για το Κοινωνικό της Μήνυμα, στο ArtFools Video Festival 2012 της Λάρισας.

 

Επίσης σας ενημερώνουμε πως το ντοκιμαντέρ για τις ανανεώσιμες πηγές ενέργειας με τίτλο «Νερό, αέρας, ήλιος γη: Πηγές ενέργειας, πηγές ζωής, θα πάρει μέρος στο Camera Zizanio 2012 που πραγματοποιείται παράλληλα με το 15ο Διεθνούς Φεστιβάλ Κινηματογράφου Ολυμπίας για παιδιά και νέους την εβδομάδα 1-8 Δεκεμβρίου 2012 στον Πύργο Ηλείας, ενώ θα λάβει μέρος και σε άλλα φεστιβάλ, όπως το Artfools Video Festival, στην αρχή του νέου έτους.










Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου

Τα σχόλιά σας...