Καλώς ήρθατε στο blog του συλλόγου μας…!

Επισκεψιμότητα

Άκου το: "Θέλω γιάφανος να γίνω "

Πέμπτη 13 Ιουνίου 2013

Πρόσκληση για το "Βραδινό" του 1ου Γυμνασίου Ορεστιάδας...




1ο Γυμνάσιο Ορεστιάδας &
Σύλλογος Γονέων & Κηδεμόνων

ΠΡΟΣΚΛΗΣΗ

Σας προσκαλούμε την Παρασκευή 14 Ιουνίου στις 9.00 το βράδυ στο προαύλιο του 1ου Γυμνασίου Ορεστιάδας, για να παρακολουθήσετε το "Τελευταίο Βραδινό μου", μια ζωντανή εκπομπή των μαθητών μας, με θέμα τις δραστηριότητες του σχολείου μας τη φετινή σχολική χρονιά.

Κατά τη διάρκεια της εκδήλωσης: θα παρουσιαστούν όλες οι δράσεις των μαθητών του σχολείου μέσα από προγράμματα, θα προβληθούν οι δύο καινούριες κινηματογραφικές παραγωγές του σχολείου μας: «Διάφανος» με θέμα την ενδοσχολική βία και  «Επαγγελματικά μυστικά» με θέμα την αγωγή σταδιοδρομίας καθώς και των οπτικοποιημένων τραγουδιών (video clip) «Θέλω διάφανος να γίνω» & «Η δουλειά είναι χαρά», που ηχογραφήθηκαν από μαθητές του σχολείου μας. Επίσης θα βραβευτούν οι μαθητές που απέσπασαν το 1ο βραβείο στον Πανελλήνιο Μαθητικό Καλλιτεχνικό Διαγωνισμό με θέμα «Νερό, είσαι θησαυρός!», θα αποδοθούν ενθύμια στους μαθητές της Γ’ τάξης, στους καθηγητές που συνταξιοδοτήθηκαν και όλα αυτά, μέσα από μια ενδιαφέρουσα ζωντανή «εκπομπή» όπου οι εκπλήξεις θα είναι πολλές!

Η παρουσία σας θα ήταν ιδιαιτέρως τιμητική για εμάς.

Σημείωση: Σε περίπτωση δυσμενών καιρικών συνθηκών η εκδήλωση θα πραγματοποιηθεί τη Δευτέρα 17 Ιουνίου στις 9.00 το βράδυ.

Κανίδης Ευάγγελος Σκερλίδης Ιωάννης
Διευθυντής Πρόεδρος Συλλόγου Γονέων

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου

Τα σχόλιά σας...