Καλώς ήρθατε στο blog του συλλόγου μας…!

Επισκεψιμότητα

Άκου το: "Θέλω γιάφανος να γίνω "

Παρασκευή 5 Απριλίου 2013

Συγχαρητήρια επιστολή συλλόγου γονέων & κηδεμόνων…



ΔΕΛΤΙΟ ΤΥΠΟΥ






Το Δ.Σ. του Συλλόγου Γονέων & Κηδεμόνων του 1ου γυμνασίου Ορεστιάδας, συγχαίρει τους μαθητές που συμμετείχαν στον Πανελλήνιο Μαθητικό Καλλιτεχνικό Διαγωνισμό με θέμα «Νερό, είσαι θησαυρός!», αποσπώντας το 1ο βραβείο στην κατηγορία των κατασκευών. Τίποτα όμως δεν θα είχε συμβεί, χωρίς την πολύτιμη βοήθεια και προτροπή της καθηγήτριάς τους κας Μαρίνας Προβατίδου, την οποία συγχαίρει ιδιαιτέρως!

Ο μαθητικός διαγωνισμός είχε ξεκινήσει τον Σεπτέμβριο του 2012 και τα ατομικά και ομαδικά έργα που συγκεντρώθηκαν έφτασαν τα 8.000, από 244 σχολεία της πρωτοβάθμιας και δευτεροβάθμιας εκπαίδευσης, από όλη την Ελλάδα

Η αξιολόγησή τους έγινε από 7μελή επιτροπή διακεκριμένων επιστημόνων και καλλιτεχνών, που διαπίστωσαν το υψηλό καλλιτεχνικό επίπεδο των μαθητών. 

Όλα τα βραβευμένα έργα θα εκτεθούν για 4 ημέρες, από 22 έως 25 Απριλίου 2013, στη Στοά του Βιβλίου (Πεσμαζόγλου 5, Αθήνα) και ώρες 10.00-13.00 και 19.00-21.00.
Η τελετή βράβευσης θα πραγματοποιηθεί το Σάββατο 20 Απριλίου και ώρα 12.00μ.μ. στη Στοά του Βιβλίου.

Η έκθεση έργων όλων των σχολείων που συμμετείχαν στον διαγωνισμό θα πραγματοποιηθεί και ηλεκτρονικά στην ιστοσελίδα της Τράπεζας από τις 22 Απριλίου.

Και πάλι συγχαρητήρια!

Με χαρά και εκτίμηση!

Το Δ.Σ.

1 σχόλιο:

Τα σχόλιά σας...