Καλώς ήρθατε στο blog του συλλόγου μας…!

Επισκεψιμότητα

Άκου το: "Θέλω γιάφανος να γίνω "

Κυριακή 20 Ιανουαρίου 2013

Διάφανος…


Ολοκληρώθηκαν τα γυρίσματα και η νέα ταινία του 1ου Γυμνασίου Ν. Ορεστιάδας βρίσκεται στο στάδιο του τελικού μοντάζ!

Ο «Διάφανος», αυτός είναι ο τίτλος της ταινίας, διαπραγματεύεται ένα πλέον κοινωνικό πρόβλημα της εποχής μας - σύμφωνα με τα αποτελέσματα σχετικών ερευνών που διεξάγονται σε σχολεία της χώρας μας - την ενδοσχολική βία.




Σε λίγες μέρες θα έχετε την ευκαιρία να δείτε το σχετικό trailer, όπως και να μάθετε περισσότερες πληροφορίες για τα γυρίσματα και τους συντελεστές. Αξίζει να σημειωθεί πως για τις ανάγκες της ταινίας ηχογραφήθηκε τραγούδι (τραγούδησαν 4 παιδιά του σχολείου μας), το οποίο οπτικοποιήθηκε (!!!) Η μουσική τόσο του τραγουδιού, όσο και της ταινίας, είναι γραμμένη  από ντόπιο μουσικό.

Η ταινία θα λάβει μέρος στον 3ο Πανελλήνιο μαθητικό διαγωνισμό ταινιών μικρού μήκους «Ένας πλανήτης....μια ευκαιρία» που συνδιοργανώνουν η Διεύθυνση Πρωτοβάθμιας Εκπαίδευσης Σερρών, στο πλαίσιο των δράσεων του Εθνικού Δικτύου Αγωγής Τηλεόρασης που υλοποιεί τα τελευταία 5 χρόνια, η Ελληνική Ραδιοφωνία Τηλεόραση, στο πλαίσιο των δράσεων ΕΚΕ, η ΕΡΤ3, το Φεστιβάλ Ταινιών Μικρού Μήκους της Δράμας και η Διεύθυνση Εκπαιδευτικής Ραδιοτηλεόρασης.

1 σχόλιο:

Τα σχόλιά σας...