Καλώς ήρθατε στο blog του συλλόγου μας…!

Επισκεψιμότητα

Άκου το: "Θέλω γιάφανος να γίνω "

Παρασκευή 2 Δεκεμβρίου 2011

Περιβαλλοντική ομάδα 2011-2012. Το ταξίδι συνεχίζετε...


Με τις βαλίτσες γεμάτες από εμπειρίες μετά την επιτυχημένη απόπειρα της περσινής χρονιάς, ξεκινάμε και πάλι για το ταξίδι της περιβαλλοντικής μας ομάδας. Οι ανανεώσιμες πηγές ενέργειας είναι το φετινό θέμα ενασχόλησης της ομάδας. Ο ήλιος, ο άνεμος, η γη και το νερό θα είναι συνοδοιπόροι μας σε όλη τη διάρκεια της χρονιάς. Θα προσπαθήσουμε να κατανοήσουμε και να αναδείξουμε τις προαναφερόμενες   πηγές ενέργειας  που αφήσαμε σαν χώρα ανεκμετάλλευτη όλα αυτά τα χρόνια.
«Ο πήχης έχει ανέβει ψηλά….» σύμφωνα με τα λόγια  του απερχόμενου υποδιευθυντή κ. Αναστασιάδη Πασχάλη, έπειτα από την επιτυχία της περασμένης χρονιάς, με αποκορύφωμα την τελετή λήξης στο προαύλιο του σχολείου μας καθώς και την συμμετοχή της ομάδας μας στις γιορτές των Ορεστείων.
Ελπίζουμε και η φετινή διαδρομή  της ομάδας να είναι το ίδιο πετυχημένη, και όχι μόνο να υπερπηδήσουμε τον πήχη αλλά να πετάξουμε  ψηλά σαν τα πουλιά που παρατηρήσαμε τον περασμένο Μάρτιο στην Λίμνη Κερκίνη.
Σας θέλουμε όλους αρωγούς στην φιλότιμη προσπάθεια μας και σας περιμένουμε στις  μελλοντικές εκδηλώσεις μας………  

1 σχόλιο:

  1. ΕΥΧΟΜΑΙ ΣΤΗΝ ΚΑΙΝΟΥΡΙΑ ΠΕΡΙΒΑΛΛΟΝΤΙΚΗ ΟΜΑΔΑ ΚΑΛΟ ΞΕΚΙΝΗΜΑ. ΘΑ ΣΑΣ ΠΑΡΑΚΟΛΟΥΘΩ (από κοντά κι' από μακριά).ΟΠΟΙΑ ΔΥΣΚΟΛΙΑ ΚΙ' ΑΝ ΣΥΝΑΝΤΗΣΕΤΕ ΜΗΝ ΑΠΟΓΟΗΤΕΥΕΣΤΕ.ΘΑ ΠΑΡΕΤΕ ΤΕΤΟΙΑ ΧΑΡΑ ΣΤΗΝ ΤΕΛΕΤΗ ΛΗΞΗΣ...ΠΟΥ ΘΑ ΕΙΝΑΙ ΟΛΗ ΔΙΚΗ ΣΑΣ!!!

    ΑπάντησηΔιαγραφή

Τα σχόλιά σας...