Καλώς ήρθατε στο blog του συλλόγου μας…!

Επισκεψιμότητα

Άκου το: "Θέλω γιάφανος να γίνω "

Παρασκευή 4 Μαρτίου 2011

Στο 1ο Γυμνάσιο Ορεστιάδας το Α΄βραβείο μαθητικής ταινίας.



Παράλληλα με το Νεανικό Φεστιβάλ ταινιών μικρού μήκους Λάρισας, και την πολύ μεγάλη επιτυχία και συμμετοχή, ίσως τα φώτα της δημοσιότητας το “αδίκησαν” διοργανώθηκε το μικρό μαθητικό Φεστιβάλ του artfools video festival το Σάββατο 26 Φεβρουαρίου το πρωί στο Αμφιθέατρο του 4ου Δημοτικού Σχολείου Λάρισας. Για την οργανωτική επιτροπή και τους εμπνευστές του Φεστιβάλ η συμμετοχή μικρών μαθητών, ακόμα και δημοτικών σχολείων, ήταν ευχάριστο ξάφνιασμα και σχεδόν μας οδήγησε να συμπεριλάβουμε και αυτές τις ταινίες σε ξεχωριστό βέβαια διαγωνιστικό μέρος. Η όλη διοργάνωση πλαισιώθηκε από προβολές Δημοτικών Σχολείων από αντίστοιχο Φεστιβάλ της Μελβούρνης, καθώς και προβολές από το υπέροχο Φεστιβάλ Ολυμπίας Camera zizanio.
Η κριτική επιτροπή απένειμε το πρώτο βραβείο στην κατηγορία Δημοτικών σχολείων στην ταινία του 4ου Δημοτικού Σχολείου Λάρισας για την ταινία τους ” Πηνειός το ποτάμι μας”.

Στην κατηγορία Γυμνασίου το 1ο Βραβείο δόθηκε στην ταινία ” Κάποτε ο Κυνηγός” του 1ου Γυμνασίου Ορεστιάδας.

Ειδικές διακρίσεις πήραν οι ταινίες ” Αναζητώντας τον Ήταυρο” και “Μιλάει η πείρα”. Οι μικροί μαθητές καταχάρηκαν τις διακρίσεις και χειροκρότησαν
(πηγή: www.artfools.gr)

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου

Τα σχόλιά σας...